TVOJ DOM

Kada znate šta tražite i kakav prostor je potreban Vašoj četvoročlanoj porodici, kupovina stana deluje nikada lakše. Ono što prvo gledamo jeste lokacija – koliko su blizu škole za decu, da li imamo gde da parkiramo automobil i koji se bitni sadržaji nalaze u komšiluku. Nakon toga, potraga kreće u pravcu kvaliteta koji nudi zgrada i kakav je raspored stana, na koju stranu sveta gleda, da li ima dovoljno prostora za sve što planirate da uselite. Ukoliko gledate novogradnju, bitan faktor predstavlja i pouzdanost samog investitora. Kada sve stavite na papir, shvatite da ovo nije baš tako jednostavan proces. Hajde da vidimo kakvo je iskustvo jedne mame koja je krenula u potragu za idealnim domom za svoju porodicu i kako je ona pronašla pravo mesto gde će rasti njena deca.

Moderan koncept života

Stanari kompleksa na raspolaganju imaju luksuzni spa, bazen i fitnes centar, što pruža udobnost življenja na najvišem nivou, gde je svaki trenutak potpuni ugođaj. U samom centru grada, a sa druge strane izdvojen od gradske vreve i okružen zelenim površinama na oko 4,000m2 , Novi Dorćol predstavlja pravu urbanu oazu mira. Bogat sadržaj kompleksa čine i restorani, kafići, vrtić i druge usluge koje zadovoljavaju sve potrebe savremene porodice.
Recepcija 24/7 čini da se vaša porodica oseća bezbednom, kao i vaš automobil u podzemnoj garaži.

Pametan stan

Kako bi svaki trenutak života u Novom Dorćolu bio prilagođen potrebama stanara, ono što ga čini jedinstvenim jesu i pametni stanovi koji omogućavaju kontrolu mnogih funkcija u stanu i kada niste u vašem domu.
Pomoću telefona ili drugog smart uređaja mogu se kontrolisati sve funkcije u stanu bilo da ste zaboravili da isključite ringlu, a niste spustili venecijanere ili ste krenuli na odmor i usput se setili da zatvorite centralni ventil za vodu ili se vraćate sa posla a želite da vas čeka topao ručak u rerni. Jednom rečju, smart home sistem znači energetsku efikasnost, ali i zaštitu od neprijatnih iznenađenja. Život u pametnom stanu učiniće nam svaki dan lepšim i jednostavnijim.

Kvalitet i materijalizacija

Koncipiran tako da pored udobnosti pruži besprekoran kvalitet, Novi Dorćol zadovoljava sve potrebe za one koji traže stan za sebe ili svoju porodicu i predstavlja prestižno mesto za život. Visina plafona je 280 cm, fasada Laminam ima sposobnost ventiliranja, a kompleks poseduje i spoljnu aluminijumsku stolariju vrhunskog proizvođača Schueco. Stanovi su potpuno osvetljeni zahvaljujući balkonskim vratima visine 240 cm i prozorima širokim 180 cm. Pažljivo osmišljen, Novi Dorćol prati savremenu formu i dizajn po uzoru na svetske metropole.

VR Orbital

Prođite kroz impresivnu virtuelnu turu stambeno poslovnog kompleksa Novi Dorćol, sagledajte okolinu objekta i svaki detalj spoljašnjosti.
Kroz Orbital ne morate ništa da zamišljate, sve možete da vidite – svaki stan i njegov predlog uređenja.
Omogućili smo vam da sagledate preseke svih spratova, kao i dostupnost stanova u ponudi.
Doživite novo iskustvo u potrazi za vašim idealnim domom.

VR Enterijer

Za više informacija posetite naš sajt

Pozovite naše konsultante prodaje

Deka Inženjering © 2020. All rights reserved.